BMV MX5 Plus farve ultralydsskanner

DKK 26.995,00DKK 31.995,00

Ryd
Delbetaling
839 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 26.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 839 kr. Samlede kreditomkostninger 3.204 kr. Samlet tilbagebetaling 30.199 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 7,69%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

BMV MX5 Go-serien er App-baseret mobil ultralyd. Ultralydsskanneren kan let bruges til diagnosticering ved at forbinde transduceren til en kompatibel tablet eller smartphone via et USB-C stik.

Vores MX5 Go-serie er ultralydsscannere, der bliver brugt inden for det medicinske område. Med BMV’s produktdesignerfaring og moden ultralydsteknologi er brugen af MX5-scanneren enkel. Derudover er MX5 en omkostningseffektiv bærbar løsning.

App baseret ultralydsskanner – anywhere, anytime.

MX5 bærbart ultralydssystem består af en håndholdt ultralydstransducer, der forbindes via USB-kabel til en kompatibel Android enhed, det kan være en smartphone eller tablet. Velegnet til at hjælpe sundhedspersonale med at træffe nøjagtige beslutninger i en bred vifte af situationer.

Specifikationer:
L10-5 broadband linear array transducer farve
128 elementer
10 to 5 MHz operating frequency range
Central frequency 7.5MHz aperture size: 34mm
High resolution imaging
USB-C transducer

Bemærk venligst at tablet på billederne ikke medfølger. For at anvende ultralydsskanneren kræves en tablet eller smartphone med Android styresystem og USB-C stik. App til kommunikation og betjening af skanner medfølger.

Yderligere information

BMV MX5

MX5 med tablet, MX5 uden tablet