ISO 9001:2015

CIMS Medical er certificeret indenfor ISO 9001:2015 kvalitetsledelse

Kvalitetsledelse, kvalitetsstyring og kvalitetssikring er supplerende initiativer, der definerer en seriøs organisation – især i en lang række ingeniørmæssige og tekniske miljøer. Med dette i tankerne har CIMS Medical, der sælger Athleta Lasere i Europa, forpligtet sig til overfor vores kunder, at vi forbliver i en ledende position i vores branche.

Det er CIMS Medicals kvalitetspolitik, at give kunderne varer og tjenester til de aftalte krav, i overensstemmelse med detaljerne og prisen, under overholdelse af lovgivningsmæssige krav.

For at validere dette fokus på ekspertise har International Standards Organization (ISO) udviklet en række certificeringer for at validere, at certificerede virksomheder, ikke kun arbejder systematisk med kvalitetsledelse, men også kommunikerer værdi og leverer fremragende kundetilfredshed. Vi mener, at ved at handle på vores forpligtelse, skaber vi ikke kun tilfredse kunder, men også bedre produkter til vores kunder.

CIMS Medical er stolte af at kunne fremvise vores ISO 9001:2015-certificering baseret på vores kundecentreret kvalitetsledelsessystem. Dette system er baseret på effektiv overvågning, måling og analyse af processer til en kontinuerlig forbedringscyklus, der har til formål at reducere risici og øge effektiviteten i vores processer.