Hvilken laser skal jeg vælge?

Athleta Laser 3

Vores Athleta Laser 3 har en eller tre laserdioder. De har større effekt enkeltvis i forhold til vores Athleta Laser 25. Det betyder at Athleta Laser 3 er velegnet til behandling i dybden, specielt ved knæ, albue, fod og lignende. Athleta Laser 3 har relativ stor intensitet og derfor vil derfor kunne behandle smerter og lidelser, der ligger dybere under huden. 

Athleta Laser 3 kan leverer både kontinuerlig og pulsgivende laserlys. Laseren har kun een knap til indstillinger og behandling, så alt i alt en elegant og nem betjeningsmåde.

Athleta Laser 25

Vores Athleta Laser 25 virker ved at mange (op til 25) laserdioder sørger for behandling ved hjælp af laserlys. Behandlingen foregår over et relativt stort område, og derfor er denne laser velegnet til behandling af større muskler, som lår, læg, sæde, ryg og arme. Intensiteten af Athleta Laser 25 er ikke så stor, hvilket betyder, den ikke trænger så dybt ned i vævet. Via de mange laserdioder giver den dog en stor virkning på de områder, der bliver behandlet. 

Athleta Laser 25 kan behandle med både kontinuerlig og pulsgivende laser. Ydermere kan laseren indstilles for behandlingstid samt effekt på 25%, 50%, 75% og 100% af fuld effekt. Alle indstillinger styres elegant via display på laseren.

Fælles for både Athleta Laser 3 og 25

Både Athleta Laser 3 og Athleta Laser 25 leveres med genopladelige batterier, oplader, 2 par briller og dansk brugsvejledning. Det hele kommer i en praktisk og beskyttende transportkuffert, så det kan holdes samlet og er let at transportere.

Ydermere får du Laserhåndbogen med uden ekstra beregning og adgang til Athleta Lasers mobilapp, som virker på både iPhone og Android mobiler.

Alle vores lasere er CE-mærkede og opfylder de gældende krav fra sundhedsmyndighederne.

Forskellen mellem Athleta Laser 3 og Athleta Laser 25

Forskellen mellem Athleta Laser 3 og Athleta Laser 25 ligger i to forhold. Den ene er det areal man kan behandle ad gangen og det andet er intensiteten for laserne.

At Athleta Laser 25 er i stand til at behandle et større område for hvert punkt kan man overbevise sig om ved at se på billederne. Arealet for Athleta Laser 25 er ca. 3,6 gange større end for de største Athleta Laser 3.

Når arealet er større for Athleta Laser 25 og effekten, som eksempel, er den samme som for en Athleta Laser 3, vil det betyde at intensiteten bliver mindre for Athleta Laser 25 i forhold til Athleta Laser 3. Intensiteten er altså kort fortalt effekt pr. areal, og måles typisk i mW/cm2.

En lav intensitet betyder alt andet lige at laserstrålerne ikke trænger så langt ind i vævet som en høj intensitet. Hvor langt laserstrålerne trænger ind i vævet afhænger af flere forhold, men eksempelvis hudens farvetone har betydning. Derfor vil man kunne opleve forskel i behandlingstiden afhængig af den konkrete situation. Dette forhold er også beskrevet i den brugsanvisning, der følger med vores lasere.

Visse behandlinger kan med fordel foretages med lasere, der har en lav intensitet og andre behandlinger kan med fordel udføres med høj intensitet.
Behandlinger der er velegnede til lav intensitet er for eksempel: tennisalbue, løbeknæ og arkillesene.
Behandlinger der er velegnede til høj intensitet er for eksempel: skulder, lår og sæde.

På trods af ovenstående kan man dog oftes regulere den samlede mængde afsatte energi, ved at regulere behandlingstiden. Dette er beskrevet i brugsanvisningen, og der medfølger konkrete tidsangivelser, for den specifikke intensitet den enkelte laser har.