Erhvervsleasing

Hvis du har et CVR-nummer kan vi tilbyde leasing gennem Pacta Leasing. Leasing er en finansieringsform, hvor du som kunde får stillet en eller flere af vores lasere til rådighed og betalingen foregår løbende over en fastsat periode (minimum 24 måneder).

Du har skattemæssig fradragsret for leasingafgiften i den periode leasingafgiften vedrører. Leasingafgiften bliver løbende momsbelagt med 25 % moms, der kan foretages normalt momsfradrag for dette i momsregnskabet.

Som køber af vores lasere har du følgende fordele ved leasing:
Du bevarer likviditeten
Du får en driftsomkostning i stedet for afskrivning 
Du fordeler udgiften 

Vi tilbyder leasing med ned til 0% i udbetaling og finansiering over minimum 24 måneder. Leasing kan indeholde en all-risk forsikring af produktet. 

Ønsker du at anvende leasing til køb af vores lasere, vælger du blot denne betalingsform, når du går til kassen for at købe. Efter ordreafgivelsen vil du blive kontaktet med henblik på detaljer om udbetaling og løbetid, samt om oprettelse af leasingaftalen.

Priseksempel

Ved eksempelvis Athleta Laser 3 – 1500 mW til normalpris på kr. 11.995,00 kan opstilles følgende leasing eksempel:

Totalpris: kr. 9.691,96 eksklusiv moms (~12.114,95 inklusiv moms)
Udbetaling: kr. 0,00
Depositum: kr. 0,00
Restværdi: kr. 300,00
Løbetid: 24 md.
Ydelse pr. md.: kr. 462,00

Ovenstående er et eksempel og det konkrete leasingtilbud kan variere afhængig af individuelle forhold. Ønskes all-risk forsikring koster denne ekstra kr. 50 pr. md.